Victoriasecret-nederland.nl Victoria's Secret's grootste fansite van Nederland

Victoria’s Secret Schiphol

In 2011 is de eerste barrière doorbroken, er is een ware Victoria’s Secret winkel geopend in Nederland. Althans, technisch gezien is het niet helemaal Nederland aangezien dit filiaal achter de douane op Schiphol zit. In Lounge 3 zit een filiaal van Victoria’s Secret. Denk nu niet meteen dat hiermee het probleem van online bestellen opgelost is, aangezien ze hier (lang) niet alles verkopen.

Assortiment

Het assortiment in de kleine winkel op Schiphol bestaat voornamelijk uit accessoires. Zo is er bijvoorbeeld allerlei keuze uit de beauty producten. Dit zijn onder andere douchegel, en de zeer populaire lipgloss. Daarnaast zijn er andere accessoires zoals hoedjes voor je Iphone of Ipad te vinden. Is er dan helemaal niks om aan te trekken? Vrees niet, je kunt er wel wat kleding kopen, maar dit is vooral de nachtkleding. Een zeer populair item zijn de “Victoria’s Secret loves Amsterdam” broekjes.

Europese primeur

Ondanks dat het assortiment nog niet echt om naar huis te schrijven is, en je langs de douane op Schiphol moet gaan, is het toch leuk dat Nederland met Amsterdam de Europese primeur heeft. Als eerste land in Europa hebben wij een winkel van het bekendste lingeriemerk ter wereld. Dit is opzich niet heel erg vreemd, aangezien enkele topmodellen (zoals Bregje Heinen) een prominente rol spelen in de campagnes binnen en buiten Amerika.

39 reacties » Victoria’s Secret Schiphol


Plaats zelf een reactie!

Plaats reactie