Victoriasecret-nederland.nl Victoria's Secret's grootste fansite van Nederland

Victoria Secret Bikini

Ben je op zoek naar een Bikini van Victoria’s Secret? Goeie keus! Er zijn heel veel verschillende soorten bikini’s te koop van Victoria’s Secret. Het leuke aan de bikini’s is dat deze ook moeilijk te verkrijgen zijn in Nederland. Hierdoor zul je zeker de blits maken op het strand of bij ‘t meer.

Victoria’s Secret bikini kopen

Wil je een bikini van VS online kopen, dan kun je dit doen bij de officiële site. Voor minder dan $ 50,00 kun je al online een bikini bestellen. Wel moet je er op rekenen dat er nog verzendkosten overheen komen. Maar dit geldt uiteraard altijd voor online bestellen. De bikini’s zijn in veel verschillende soorten en maten te verkrijgen. Je kunt dus altijd wel eentje vinden die bij je smaak of figuur past. Je kunt een keuze maken tussen:

Bikini lijnen

Daarnaast zijn er uiteraard verschillende lijnen. De beach sexy is een lijn van schattige gekleurde en gestreepte bikini’s voor de flirters onder ons. De Gorgeous lijn is meer voor de wat luxere uitstraling, en zal voor zowel jong als oud een prachtige aanvulling op de (zwem)garderobe zijn. Wanneer je een meer sexy uitstraling wil hebben kun je kiezen voor de Forever sexy lijn, deze bevat push-up bikini’s, en heeft over all een hele goeie uitstraling. Wanneer je het echt pikant wil maken kun je tot slot nog kiezen voor Very Sexy, dit is voor de echt uitdagen types onder ons.

Bikini op marktplaats kopen

Je kunt er ook voor kiezen om een Victoria’s Secret bikini op Marktplaats te kopen. Dit is mogelijk en er zijn verschillende gebruikers die hier hun oude (of in sommige gevallen nieuwe die niet past) bikini verkopen. Let wel goed op de maat en het feit of het wel echt van Victoria Secret is. Overigens worden ook op Ebay verschillende kledingstukken aangeboden, hier zitten ook meer dan eens Bikini’s tussen. Het is dus aan te raden om voordat je online gaat kopen, je eventjes deze site’s bij langs gaat. Hierdoor kun je veel besparen en heb je ze soms nog sneller in huis.

11 reacties » Victoria Secret Bikini


Plaats zelf een reactie!

Plaats reactie