Victoriasecret-nederland.nl Victoria's Secret's grootste fansite van Nederland

Victoria secret bestellen

Het is mogelijk om vanuit Nederland online bij victoria’s secret te bestellen. Op deze pagina zal ik uitleggen op welke manier je online kunt bestellen en de bestelling naar Nederland kunt laten verzenden. Wil je Victoria Secret bestellen, dan moet je bedenken dat het verzenden vrij prijzig is, maar de meeste lingerie en badmode is niet erg duur op de site. Uiteindelijk ben je voor een vergelijkbare prijs klaar, maar loop je er helemaal hip bij.

Wat moet je weten : online Victoria Secret bestellen?

Je kunt de lingerie en bikini’s online vanuit de USA bestellen. Dit kan in tegenstelling tot wat veel mensen denken gewoon via de website van victoria’s Secret zelf. Je kunt hierbij alleen met creditcard betalen. Ben je dus van plan te bestellen dan moet je vantevoren wel even een creditcard regelen. Tegenwoordig kun je overigens ook een prepaid creditcard kopen. Hierbij betaal je dus een bepaald bedrag, en krijg je een creditcard die weer vervalt wanneer je het bedrag opgebruikt hebt.

Hoe zit dat met douane en belastingen?

Omdat je dingen buiten de EU koopt, moet je wel rekening houden met de kans dat de douane het pakket gaat bekijken, en dan invoerrechten gaat heffen. Deze kosten moet je meestal betalen bij aflevering van het pakket door de postbode of pakketdienst.

Kun je ook Victoria secret bestellen via de winkel op Schiphol?

Helaas is het niet mogelijk om op Schiphol lingerie van Victoria Secret te bestellen. In deze winkel is een beperkt aanbod beschikbaar van nachtkleding en accessoires. De enige manier is vooralsnog om online via de website van Victoria’s Secret te bestellen. Het duurt dan wel wat langer, maar je hebt keuze uit het gehele assoritment. Wanneer je er echt hip bij wilt lopen dan is het zeker de moeite waard.

60 reacties » Victoria secret bestellen


Plaats zelf een reactie!

Plaats reactie