Victoriasecret-nederland.nl Victoria's Secret's grootste fansite van Nederland

Victoria Secret

Welkom bij Victoria Secret Nederland.nl, dit is geen officiële site van Victoria’s Secret. Wanneer je op zoek bent naar de prachtige lingerie en badmode dan kunnen wij je informeren. We hebben het hier over de laatste trends op het gebied van ondergoed en zwemkleding. Daarnaast proberen te helpen bij het bestellen van victoria secret online vanuit de States.

Victoria Secret Nederland

Ondanks dat iedereen het merk kent, is er in Nederland maar 1 vestiging van dit prachtige merk. Deze bevindt zich op schiphol. Dit is niet alleen de eerste zaak in Nederland, maar ook de eerste zaak in Europa. Lees meer over deze winkel en het bezoeken daarvan op onze pagina victoria secret Schiphol.

Victoria’s Secret kopen

Wanneer je kleding van Victoria’s Secret wil kopen dan kun je dit in Nederland het beste vanaf huis op internet doen. Omdat de enige plek waar op dit moment ondergoed en kleiding van VS te krijgen bij Victoria Secret Schiphol is. Deze winkel is erg klein, dus wanneer je toch iets wilt kopen kun je dit het beste online bestellen. Lees wel vantevoren goed onze website door, want wij geven tips waarop je moet letten wanneer je online wilt kopen.

Bekende modellen

Het merk staat al jaren bekend met uitsluitend de mooiste modellen ter wereld te werken. Voorbeelden hiervan zijn Heidi Klum, Adriana Lima en onze eigen Doutzen Kroes. Deze modellen worden ook wel de Victoria secret angels genoemd. Zij zijn het gezicht en de woordvoerder van het merk, en worden overal ter wereld ingezet voor de officiële promotie van het merk. Het meest opzienbarende aan de keuze van deze modellen, is het feit dat zij in de smaak moeten vallen bij de vrouwen, en niet bij de mannen. Ben je benieuwd wie de angels zijn, kijk dan op onze pagina over de Victoria’s Secret Angels.

Victoria’s secret Pink

Naast sexy lingerie heeft de winkel vanaf 2004 ook het merk “pink” geïntroduceerd. Deze lijn is vooral gericht op studenten, en bestaat uit vrijetijdskleding, nachtkleding en lingerie. Doordat deze lijn erg betaalbaar is, en perfect aansluit bij de stijl van de doelgroep, was deze lijn direct een groot succes. Middels verschillende reclamecampagnes doet het merk er alles aan om bij de jongeren onder de aandacht te komen. Dit lukt tot nu toe zeer goed en is erg populair bij de studenten (waarvoor de lijn oorspronkelijk bedacht is). Ben je benieuwd naar het assortiment dan kun je op de officiële website kijken naar de Pink collection.

De Pink collection is oorspronkelijk gemaakt voor de wat oudere tieners en meisjes die naar “college” gaan. Het idee er achter was om ondergoed en nachtkleding te maken die past bij een wat jongere leeftijd. Op deze manier worden potentiële klanten al op jonge leeftijd aan het merk gebonden en zullen zij waarschijnlijk op latere leeftijd ook de lingerie voor volwassenen gaan dragen. Het doel is echter redelijk voorbij geschoten omdat de lijn veel populairder werd dan gedacht. Ondanks dat het vooral voor de doelgroep interessant is, blijken ook oudere klanten het graag te dragen.

28 reacties » Victoria Secret


Plaats zelf een reactie!

Plaats reactie