Victoriasecret-nederland.nl Victoria's Secret's grootste fansite van Nederland

Online bestelling van lingerie bij Victoria’s Secret (deel 2)

 • , in Victoria's Secret kopen
 • Ik heb al eerder verteld wat voor leuke dingen ik voor op het strand had gekocht, maar natuurlijk kon ik me bij deze bestelling niet inhouden. Ik heb ook hele mooie nieuwe lingerie gekocht. Net als bij bikini’s hou ik ervan om creatief te combineren. Ik koop dus bijna nooit een volledige set, maar gewoon losse slipjes en bh’s.

  De vangst: 2 bh’s en iets meer dan 10 slipjes

  Het gebeurt me elke keer weer, ik ga “even iets bestellen” en het wordt uiteindelijk toch vaak iets meer dan ik vooraf verwacht had. Toch valt de prijs uiteindelijk toch weer mee. Zelfs met verzending valt het me op dat Victoria’s Secret vrij goedkoop is vergeleken bij de Nederlandse Lingerie ketens. Ik heb deze keer twee nieuwe bh’s (de zelfde bh’s, maar een andere kleur) gekocht. Daarnaast heb ik een aantal hiphuggers gekocht. Dit zijn slipjes die erg lekker zitten, van katoen zijn, maar er toch heel sexy uit zien. Ik heb trouwens ook een nieuwe variant hiervan besteld. Dit zijn katoenen slipjes met een kanten randje. Ik ben heel benieuwd!

  De prijs valt uiteindelijk mee

  Zoals ik al zei valt de prijs uiteindelijk erg mee. Er stond een kortingscode op de site, waarmee je meer korting kreeg naarmate je meer koopt. Uiteindelijk was ik een totaalbedrag van $ 206.49 kwijt. Dit is inclusief verzending naar een Amerikaans adres. Hiervoor krijg ik de volgende items in huis:

  Deze prijzen zijn de prijzen die ik (inclusief de kortingscode) per stuk betaald heb. Valt reuze mee toch? Zodra ik alle dingen binnen heb zal ik een paar leuke foto’s maken van hoe het verzonden is, en hoe het er “echt” uit ziet!

  2 reacties » Online bestelling van lingerie bij Victoria’s Secret (deel 2)


  Plaats zelf een reactie!

  Plaats reactie