Victoriasecret-nederland.nl Victoria's Secret's grootste fansite van Nederland

Nieuwe bestelling voor beachwear bij Victoria’s Secret

 • , in Sale
 • De zomer komt er alweer aan in Tel Aviv. In Nederland moeten jullie nog even wachten, maar het gaat hier alweer over de twintig graden. Het is dus de hoogste tijd om klaar te zijn voor het nieuwe zomerseizoen. Vorige week kreeg ik van mijn zusje al een hele mooie bikini uit Australië opgestuurd. Maar met 1 bikini red ik het natuurlijk nooit een zomer lang. Daarnaast is variatie “the spice of life”. Dit geldt trouwens niet alleen voor het hebben van verschillende bikini’s, je kunt ook gewoon de tops en bottoms met elkaar combineren. Combineren kun je leren

  Grote bestelling

  Mijn schoonzus komt binnenkort vanuit de VS naar Tel Aviv, ze kan dus mooi een bestelling voor me mee nemen. Ik begon rustig rond te kijken op de website, en kwam er al gauw achter dat ik meer nodig had dan ik dacht. Ik had in ieder geval bikini’s nodig. Zoals ik al zei staat de zomer hier alweer voor de deur, en aangezien deze hier 8 maanden duurt, is dit zo ongeveer je belangrijkste kledingstuk. Omdat ik al 1 nieuwe bikini had, heb ik uiteindelijk twee nieuwe tops en drie nieuwe bottoms aan mijn bestelling toegevoegd.

  Van het linker plaatje heb ik de top besteld, en van het rechter plaatje de bottom. Deze wil ik combineren. Uiteraard blijft het daar niet bij. Ik heb alle bikini items bij elkaar gezocht, zodat ik alles kan combineren.

  Van deze bottom heb ik twee kleuren gekozen. De pasvorm ziet er perfect uit volgens mij, en door de verschillende kleuren kan ik heerlijk variëren. Van de blauwe heb ik ook nog een pushup bikini gekocht. Dit is de eerste keer dat ik pushup voor op het strand koop, nadat de normale bh’s zeer goed zijn gevallen, lijkt dit me zeker het proberen waard.

  Wat ik verder besteld heb deze keer zal ik in een volgende post vertellen. Dit was het voor wat betreft beachwear. Over een paar weken (eind maart) komt mijn schoonzus langs met de bestelling. Ik ben benieuwd!

  Nog geen reacties » Nieuwe bestelling voor beachwear bij Victoria’s Secret


  Plaats zelf een reactie!

  Plaats reactie