Victoriasecret-nederland.nl Victoria's Secret's grootste fansite van Nederland

Fashions night out @ Victoria’s Secret

 • , in Victoria's Secret kopen
 • 11 september 2012 was het weer zo ver, Fashions Night Out. Ook Victoria’s Secret deed er aan mee in New York. Duizenden winkels in New York en over de gehele wereld doen mee aan dit evenement, waarbij 1 keer per jaar een fantastische avond georganiseerd wordt. Ben je dus op zoek naar allerlei freebees of een professionele mini makeover, dan is dit het moment. Klein detail: Je moet er wel voor naar New York vliegen. Uiteraard kun je ook elders ter wereld terecht (bijvoorbeeld Parijs), maar nergens is het zo groot als in New York.

  De grootste verrassing voor de bezoekers was de aanwezigheid van Victoria’s Secret Angel Alessandra Ambrosio. Ze was de hele avond beschikbaar om met alle toegestroomde fans over mode te praten, op de foto te gaan of gewoon mooi te zijn. Dit is 1 van de weinige mogelijkheden om met een topmodel op de foto te gaan, en vele fans maakten er ook dankbaar gebruik van.

  Gratis makeover

  Alle bezoekers konden gratis een professionele makeover krijgen, waarvoor uiteraard de rijen lang waren, maar het is het waard. Wie wil er nou niet voor 1 nacht als een angel uitzien? Daarnaast was er als verrassing de mogelijkheid tot het scoren van een gratis Fashions Night Out t-shirt. Hiervoor moest je wel minimaal $ 65,00 uitgeven, maar dan heb je ook iets.

  Nog geen reacties » Fashions night out @ Victoria’s Secret


  Plaats zelf een reactie!

  Plaats reactie