Victoriasecret-nederland.nl Victoria's Secret's grootste fansite van Nederland

De jaarlijkse Victoria Secret kerstshow op Net5

 • , in Angels
 • De jaarlijks terugkerende Victoria Secret kerstshow op Net5, het is voor zowel de man als de vrouw een leuke bezigheid op de kerstavond. Na het kerstdiner of gourmetten heerlijk onderuit op de bank kijken naar schaars geklede dames, die ’s werelds mooiste lingerie showen aan het grote publiek en jou thuis. De presentatie van het gehele programma ligt ook niet bij de minste in handen, onze eigen Doutzen Kroes praat het geheel aan elkaar. Naast Kroes kwamen ook Adriana Lima, Candice Swanepoel en Cara Delevingne over de catwalk naar voren. Kortom, op voorhand al een programma voor man, vrouw, jong en oud!

  De kersthow op Net5 toonde meer dan alleen modellen in lingerie, er waren tal van topartiesten en één peperdure beha. Geen honderd euro, maar een grove tien miljoen dollar is benodigd om de befaamde Fantasy Bra aan te schaffen!

  Voor diegenen die ook een wandeling over de catwalk ambiëren, blijkt meer nodig dan alleen een sexy lingeriesetje. Maandenlange training is nodig om het perfecte lichaam te verkrijgen voor de kerstshow van Victoria Secret. Hoewel sommige modellen soms anders doen vermoeden, is volledige verhongering niet nodig. De modellen die meededen aan de kerstshow lieten voor de show via Instagram weten ook wel van een hamburger te houden!

  Toch werd de show gestolen door de dames in lingerie, die beha’s, strings en slipjes in tal van vormen en maten aan het publiek showden. Leuk om inspiratie op te doen voor de eigen kledingkast, als cadeau voor je vriendin of om gewoon te genieten van al het vrouwelijk schoon. Vorig jaar was de show ook al immens populair, waarvan men de resultaten heeft geprobeerd te evenaren in de kerstshow van 2013.

  Blondines en brunettes liepen gedurende de Victoria’s Secret kerstshow over de catwalk in een rood officierentenue, een engelenpakje, in de kleuren van het Engelse voetbalelftal en in de stoere kleuren van de marine. Voor ieder wat wils dus, tijdens deze lange avondshow! Je vervelen zal je zeker niet doen, mede door de enorme diversiteit en uniekheid van de tenues.

  Mocht je het programma onverhoopt gemist hebben, dan is er nog geen nood! Op internet vind je tal van websites, waar je een herhaling van het programma kunt terugkijken. Bijvoorbeeld op de website van Net5 zelf is de volledige uitzending nog eens terug te kijken voor de liefhebbers. Overigens is het wel belangrijk om te weten, dat er enig budget nodig is om de geshowde lingerie aan te kunnen schaffen. Voor diegenen die gewoon willen gaan voor de Hunkemöller of V&D is het desalniettemin een vermakelijk programma.

  Nog geen reacties » De jaarlijkse Victoria Secret kerstshow op Net5


  Plaats zelf een reactie!

  Plaats reactie